BANER_2
  • 2018 29 Март
    Соопштенија Известување - Режим на работа на платен промет со странство

Почитувани,

Ви проследуваме информација за режим на работа на платниот промет со странство за време на католичките велигденски празници.

  • Примените дознаки од странство во периодот  29.03.2018 (четврток) и 30.03.2018 (петок) ќе бидат реализирани со датум 03.04.2018 (вторник).
  • Во периодот од 30.03.2018 - 02.04.2018  нема да бидат во можност да се процесираат дознаки со валута Д+0.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија