• 2018 30 Април
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 1-ВИ МАЈ ДЕН НА ТРУДОТ

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно со Законот за празниците на Република Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 1 мај 2018 година (вторник), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Банката нема да работи на 1 мај 2018 година (вторник).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија