• 2018 11 Мај
    Известувања Надградба на системот на Банката

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на ден 15.05.2018 година во периодот од 00:30 часот до 02:30 часот поради надградба на системот нема да функционираат банкоматите, ПОС уредите, електронското банкарство и веб страницата на Банката.

Ви благодариме на разбирањето,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје