• 2018 23 Мај
    Соопштенија Известување за неработни денови-,,Св.Кирил и Методиj“, Денот на сесловенските просветители

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно со Законот за празниците на Република Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 24 мај 2018 година (четврток), „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија како и 25 мај 2018 година (петок), Духовден, петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Република Македонија.

Во (сабота), 26 мај 2018 година Шпаркасе Банка ке работи со нормален режим на работа за сабота.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија