• 2018 13 Јуни
    Соопштенија Известување за клиенти корисници на електронско банкарство

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот, на 13.06.2018 можни се краткотрајни прекини во работењето на електронското банкарство во период од 20:15 до 20:45 часот

Ви благодариме на разбирањето

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија