• 2018 14 Јуни
    Соопштенија Известување за неработен ден -Рамазан Бајрам

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно со Законот за празниците на Република Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 15 јуни (петок), Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија..

Во (сабота), 16 јуни Шпаркасе Банка ке работи со нормален режим на работа за сабота

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија