• 2018 3 Јули
    Известувања Известување- Јавен повик за учество во проектот Практиканство 3.5

Почитувани,

Во соработка со Агенцијата за вработување, „Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје" учествува во проектот Практикантство 3.5, со што се овозможува стекнување практично знаење и вештини на млади лица во времетраење од 6 месеци.

Условите за аплицирање се:

• дипломирани економисти, правници и ИТ-инженери;

• до 34-годишна возраст;,

• без работно искуство;

• без претходно учество во проект на АВРМ за обуки или практикантство

На активенот оглас, можете да аплицирате на hr@sparkasse.mk со тоа што ќе ја доставите вашата кратка биографија и мотивационо писмо.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија