atm_02
  • 2018 23 Јули
    Соопштенија Известување-поставен банкомат во Валандово

Почитувани,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со цел проширување на својата мрежа на поставени банкомати и обезбедување на што поголема достапност на услугите отвори нов банкомат со нова локација, лоциран во Валандово на ул. “Маршал Тито” бр. 16

Повеќе информации за производите и услугите на Шпаркасе Банка Македонија, АД Скопје, како и мрежата на експозитури и локатор на банкомати можeте да ги погледнете на следниот линк.

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје,