• 2018 1 Август
    Соопштенија Известување за неработен ден

Почитувани,

Согласно информацијата на Министерство за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ, 02.08.2018 година (четврток), Денот на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија

Банката нема да работи утре 02.08.2018 година (четврток) .Прв работен ден по празникот е петок 03.08.2018 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија