• 2018 12 Септември
    Известувања Известување за клиенти

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на 12.09.2018 од 20:30 – 21:00 часот ќе има прекин на сервисот за електронско банкарство за правни лица заради надградба на системот.
Во наредните денови 13.09.2018 и 14.09.2018 можни се краткотрајни прекини.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија