• 2018 25 Септември
    Известувања Известување за клиенти

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради интервенција во инфраструктурата на 26.09.2018 во периодот од 00:00 до 05:00 часот можни се прекини на електронското, мобилното банкарство и достапноста до Веб страната на банката.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија