img_002
  • 2018 19 Ноември
    Известувања Известување - Нова платформа за Е-банкарство

Нова платформа за Е-бакарство

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Банката ќе воведе нова, современа платформа за електронско банкарство за правни лица која ќе биде достапна од 22.11.2018 година. Паралелно ќе биде во функција и постоечката платформа која ќе може да се користи одредено време.

За дополнителни информации може да нѐ контактирате на телефонските броеви 3200-750 и 3200-682 или преку е-маил на netbanking@sparkasse.mk

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје