• 2018 21 Декември
    Известувања Известување - Добитници од наградната игра "Големи награди,за Master уживање"

Почитувани,

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра "Големи награди, за Master уживање” беше одржано на ден 20.12.2018 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 9-11, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Дијана Рикаловска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во прилог ги имаме среќните добитници од наградната игра „Големи награди, за Master уживање!“

1. Мобилен телефон APPLE IPHONE X

  • Миле Павлов , Скопје
  • Лазо Узунчев, Скопје
  • Верица Синадиновска, Гостивар

2. Зимување за двајца во Австрија

  • Славица Ническа , Струга

3. Автомобил OPEL CROSSLAND X

  • Викторија Пљакоска – Охрид

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во наградите, а на вас останатите Ви благодариме што учествувавте, следете нè и очекувајте во иднина убави изненадувања со Шпаркасе Банка.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија