• 2018 29 Декември
    Известувања Известување за работно време на експозитурите на ден 31.12.2018г.

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на ден 31.12.2018 година (понеделник) сите експозитури на Шпаркасе Банка Македонија ќе работат до 16:30 часот, освен експозитурата во Ѓорче Петров која нема да работи поради реновирање.

Ви ги честитаме Новогодишните празници и Ви посакуваме среќна и успешна 2019 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија