img_2
  • 2018 27 Декември
    Известувања Поставен нов банкомат во Скопје - ТЦ Лумикс, на плоштад „Македонија“

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на ден 27.12.2018 година (четврток) е поставен нов банкомат во ТЦ Лумикс, на плоштад „Македонија“ во Скопје.

Повеќе информации за останатите локации на банкоматите погледнете на следниот линк: https://bit.ly/2VfDll3

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија