• 2019 8 Август
    Соопштенија Извлечени добитниците од наградната игра "Лето во Барселона со Mastercard Debit!"

Почитувани,

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“ беше одржано на ден 07.08.2019 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 9-11, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Методија Ристоски, нотар;
3. Анастазија Рибарева, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во прилог ги имаме тројцата среќни добитници на -Патување за двајца во Барселона, Шпанија, со платен авионски превоз, хотелско сместување за 4 ноќевања и џепарлак од 100 евра на Mastecard Debit картичката- од наградната игра „ЛЕТО ВО БАРСЕЛОНА СО MASTERCARD® DEBIT“

  • Стефан Тодоровски, Скопје
  • Петар Бошески, Скопје
  • Ангела Гаковска, Скопје

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во патувањето, а на вас останатите Ви благодариме што учествувавте, следете нè и очекувајте во иднина убави изненадувања со Шпаркасе Банка.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија