• 2019 6 Септември
    Соопштенија Известување за неработен ден - Денот на независноста

Почитувани,

Согласно информацијата од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ (“Службен весник на РСМ”, бр.21/98 и 18/07), 08.09.2019 година (недела), Денот на независноста, односно 09.09.2019 година (понеделник), е неработен ден за сите граѓани во Република Северна Македонија.

Банката нема да работи во понеделник, 09 септември 2019 година.

Истовремено, Шпаркасе Банка ви го честита Денот на независноста

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија