• 2019 19 Септември
    Соопштенија Известување за клиенти - Можни прекини на АТМ-и

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции, денес 19.09.2019 година, можен е прекин во времетраење од 15 до 30 минути на АТМ - ите во експозитурите во период од 21 до 23 часот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија