• 2019 10 Октомври
    Соопштенија Известување за неработен ден - Денот на народното востание

Почитувани,

Согласно информацијата од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ (“Службен весник на РСМ”, бр.21/98 и 18/07), 11.10.2019 година (петок), Денот на народното востание, е неработен ден за сите граѓани во Македонија.

Банката нема да работи во петок, 11 октомври 2019 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија