• 2019 12 Ноември
    Известувања Известување за клиенти - Можни прекини на сервисот за електронско банкарство

Почитувани,

Поради надградба на ВЕБ сервисот на ден 13.11.2019 година во периодот од 00:00 до 01:00 часот можни се прекини на сервисот за електронско банкарство.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија