• 2019 12 Ноември
    Известувања Известување за клиенти - Можни прекини на с-банкинг апликацијата

Почитувани,

Поради надградби на сервисот на мобилно банкарство на ден 14.11.2019 година во периодот од 00:30 до 01:30 часот можни се прекини на с-банкинг апликацијата.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија