• 2019 22 Ноември
    Известувања Прекин во сервисите за електронско и мобилно банкарство, како и ATM и ПОС мрежата

Почитувани,

Поради надградби на системот на ден 24.11.2019 година во периот од 10:00 до 17:00 часот, сервисите за електронско и мобилно банкарство, како и ATM и ПОС мрежата нема да бидат достапни за користење.

Ви благодaриме на разбирањето

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија