FeelGoodFriday_02
  • 2019 13 Декември
    Соопштенија Извлекување на среќните добитници од наградната игра „Feel Good Friday" на ден 13.12.2019г.

Почитувани,

Извлекувањето на среќните добитници од наградната игра „Feel Good Friday“ беше одржано на ден 13.12.2019 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 9-11, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Дијана Рикаловка, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Анастазија Рибарева, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во продолжение ги имаме среќните добитници од овој петок на 4 парични награди во вредност од 30.000 МКД од наградната игра „Feel Good Friday“:

  • Милан Ружиновски, Скопје
  • Јулијана Михајлоска, Скопје
  • Николче Дамјановски, Битола
  • Деница Ристовска, Куманово

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во наградите, а на вас останатите Ви посакуваме повеќе среќа следниот петок (20.12.2019), следете нè и очекувајте да бидете еден од добитниците. Прочитајте повеќе за наградната игра „Feel Good Friday“ и учествувајте.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија