• 2019 20 Декември
    Соопштенија Главно извлекување на среќните добитници од наградната игра „Feel Good Friday" на ден 20.12.2019г

Почитувани,

Последното и главно извлекување на среќните добитници од наградната игра „Feel Good Friday“ беше одржано на ден 20.12.2019 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 9-11, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Димитар Георгиевски, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Анастазија Рибарева, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во продолжение ги имаме среќните добитници од овој петок на 4 парични награди во вредност од 30.000 МКД и Главната парична награда во вредност од 300.000 МКДод наградната игра „Feel Good Friday“:

Добитници на 4 X 30.000 МКД

  • Ристе Стефанов, Кавадарци
  • Шабан Смаилов, Демир Капија
  • Анастас Ристевски, Скопје
  • Мартин Гелев, Скопје

Главна награда 1 X 300.000 МКД

  • Димитар Белташев, Штип

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во наградите, а на останатите ви посакуваме повеќе среќа во некоја следна наградна игра. Продолжете да нѐ следите и уживајте во празниците!.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија