img_002
  • 2019 23 Декември
    Известувања Можен прекин на сервисите за електронско и мобилно банкарство

Почитувани,

Поради надградби на системот на ден 23.12.2019 година во периот од 20:00 до 23:59 часот, сервисите за електронско и мобилно банкарство, нема да бидат достапни за користење.

Ви благодaриме на разбирањето

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија