• 2019 27 Декември
    Соопштенија Можен прекин на сервисите за електронско и мобилно банкарство

Почитувани,

Поради годишни завршни обработки на ден 01.01.2020 година во периодот од 08:00 до 14:00 часот можни се прекини на сервисот за електронско и мобилно банкарство.

Изводите за 31.12.2019 и 02.01.2020 година во електронското банкарство поради годишните обработки ќе бидат привремени и ќе следи дополнително ажурирање.

Ви благодaриме на разбирањето

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија