• 2019 31 Декември
    Соопштенија Скратено работно време по повод Новогодишните празници!

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија на ден 31.12.2019год. ќе работат со променето работно време од 08:00 до 14:00 часот. Експозитура Централа ќе работи со работно време од 08:00 до 16:00 часот.

Следниот работен ден експозитурите ќе продолжат да работат со редовно работно време од 08:30 до 16:30 часот и Експозитура Централа со редовно работно време од 08:30 до 18:00 часот.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија