neraboten_02
  • 2019 31 Декември
    Соопштенија Известување за неработен ден

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07),1 јануари 2020 година (среда), Нова Година, е неработен ден за сите граѓани, 6 јануари 2020 година, (понеделник) Бадник, ден пред Божик, неработен ден за граѓаните од православна вероисповед и 7 јануари 2020 година, (вторник), Божиќ, првиот ден на Божик според православниот календар, неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија