Izvestuvanje logo_02
  • 2020 23 Јануари
    Известувања Прекин во испораката на електрична енергија - Експозитура Централа

Почитувани,

Врз основа на добиеното известување од Електродистрибуција ДООЕЛ Скопје, Ве известуваме дека на ден 23.01.2020 во периодот од 12:00 до 15:00 часот, предвиден е планиран прекин во испораката на електрична енергија за објектот на Централата на Банката, поради изведување на планирани активности во мрежата.

Во случај на прекин во испораката на електричната енергија, Експозитура - Централа ќе работи со намален капацитет.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија