Rab_vreme_002
  • 2020 30 Април
    Соопштенија Известување за неработни денови - 01 мај

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 01 мај 2020 година (петок), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија

Банката нема да работи утре 01 мај 2020 година (петок).

Во сабота ќе работи експозитурата во Централа, со работно време од 09 до 12 часот. 

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија