• 2016 14 Април
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба, системот за електронско банкарство ќе биде во прекин во периодот од 02:00 до 03:00 часот на 15.04.2016 година (петок).

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје