• 2016 23 Мај
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ

ИНФОРМАЦИЈА ЗА СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ

Почитувани,

Согласно информацијата на Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ, 24-ти мај 2016 година (вторник), ,,Св Кирил и Методиј”, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Банката нема да работи во вторник, 24-ти мај 2016 година.

Во среда 25.05.2016 година Шпаркасе Банка Македонија ќе работи со редовен работен режим.

Ви посакуваме среќен празник!

Шпаркасе Банка Македонија