• 2016 16 Јуни
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДУХОВДЕН

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДУХОВДЕН

Почитувани,

Согласно информација на Министерство за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ, 17-ти јуни 2016 година (петок) Духовден, петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.

Банката нема да работи во (петок) 17-ти јуни 2016 година.

Во (сабота) 18.06.2016 година Шпаркасе Банка Македонија ќе работи како вообичаено со редовен режим на работа за сабота.

Шпаркасе Банка