• 2016 7 Септември
    Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА

ИНФОРМАЦИЈА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА

Почитувани,

Согласно со Законот за празниците на Република Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 8 септември 2016 година (четврток), Денот на независноста е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.
Ве молиме да ги информирате клиентите дека Банката нема да работи во четврток, 8-ми септември 2016 година.

Во петок 09.09.2016 година Шпаркасе Банка ќе работи како вообичаено со редовен режим на работа.

Шпаркасе Банка