• 2016 12 Септември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 12-ТИ СЕПТЕМВРИ - КУРБАН БАЈРАМ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 12-ТИ СЕПТЕМВРИ - КУРБАН БАЈРАМ

Почитувани клиенти,

Согласно информацијата на Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ, 12 септември 2016 г. (понеделник), Курбан Бајрам, првиот ден на Курбан Бајрам е неработен ден за граѓаните од муслиманска вероисповед на Република Македонија.

Експозитурите Дебар, Гостивар, Тетово и Чаир нема да работат на 12 септември 2016година.

Прв работен ден на горенаведените експозитури по празникот е 13 септември 2016година (вторник).

Ви посакуваме среќен празник!

Срдечен поздрав,

Шпаркасе Банка