• 2017 18 Јануари
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика, согласно Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 19 јануари 2017 година (четврток), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Македонија.

Експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија нема да работат на 19 јануари 2017 година (четврток). Прв работен ден е 20 јануари 2017 година (петок).

Им го честитаме празникот Богојавление (Водици) на граѓаните од православната вероисповед.

Со почит,

Шпаркасе Банка