• 2017 16 Март
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот на Банката, во сабота 18.03.2017г. во прекин ќе биде услугата за Електронско банкарство и веб страната на Банката, во периодот од 20:00 до 00:00 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје