• 2017 21 Март
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ

Почитувани,

Ве известуваме дека поради надградба на системот на Банката, електронското банкарство ќе биде во краток прекин денес во 16:30 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје