• 2017 28 Април
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информацијата на Министерство за труд и социјална политика и согласно Законот за празници на РМ, („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 1 мај 2017 година (понеделник), Денот на трудот е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Шпаркасе Банка нема да работи во понеделник 01.05.2017 година.

Во сабота 29.04.2017 година Шпаркасе Банка ќе работи како вообичаено со редовен режим на работа за сабота.

Шпаркасе Банка Македонија Ви го честита Денот на трудот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје