• 2017 23 Мај
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 24 мај 2017 година (среда), „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Шпаркасе Банка нема да работи на 24 мај 2017 година (среда)

Шпаркасе Банка Македонија Ви го честита празникот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје