• 2017 7 Декември
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 декември 2017 година (петок), ‘’Св. Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Банката нема да работи на 8 декември 2017 година (петок),

Шпаркасе Банка Македонија им го честита празникот на сите што го чествуваат и го слават патронот “Св. Климент Охридски”.