• 2018 18 Јануари
    Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - ВОДИЦИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - ВОДИЦИ

Согласно информација од Министерство за труд и социјална политика и Законот за празниците на Република Македонија („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 19 јануари 2018 година (петок), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Македонија.

Банката нема да работи на 19 јануари 2018 година (петок).

Среќен празник, Шпаркасе Банка.