• 2018 10 Мај
    Соопштенија Нов режим на работно време во експозитурите на Шпаркасе Банка во Скопје

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека во периодот од 01.06.2018 до 31.08.2018 година стапува на сила нов режим на работно време за ден сабота за експозитурите на Шпаркасе Банка во Скопје.

Во прилог преглед на новиот распоред на работно време:


Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје