• 2018 26 Ноември
    Соопштенија Известување - поставен нов банкомат на Меѓународен Аеродром Скопје

Почитувани,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со цел проширување на својата мрежа на поставени банкомати и обезбедување на што поголема достапност на услугите низ цела Македонија отвори нов банкомат со нова локација, лоциран на ул.Босфор бр. 1, Мралино (Меѓународен Аеродорм Скопје).

Повеќе информации за мрежата на експозитури и локатор на банкомати на Шпаркасе Банка Македонија можeте да ги погледнете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија