• 2019 13 Јуни
    Известувања Известување за нерабтен ден - 14 јуни Духовден

Почитувани,

Согласно информацијата од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ (“Службен весник на РСМ”, бр.21/98 и 18/07), 14 јуни 2019 година (петок), Духовден, петок пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Република Северна Македонија.

Банката нема да работи утре (петок) 14 јуни 2019 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија