• 2019 9 Април
    Соопштенија Известување за клиенти

Почитувани клиенти,

Поради техничка надградба на системот, Ве информираме дека се можни прекини во работењето со платежните картички и банкоматите на Шпаркасе Банка Македонија на ден 12.04.2019 година во периодот од 03:00 до 06:00 часот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија