• 2019 23 Мај
    Соопштенија Известување за неработен ден - „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 24 мај 2019 година (петок), „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи на 24.05.2019 година (петок).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија