• 2019 26 Јуни
    Соопштенија Известување за клиенти - Можни прекини на АТМ-и и картици

Почитувани клиенти,

Поради технички интервенции од страна на процесорот Еуронет, можен е прекин на АТМ мрежата и картичките издадени од Шпаркасе Банка во период од 03 од 05 часот наутро на 29.06. сабота и понеделник 01.07.2019 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија