• 2019 30 Септември
    Соопштенија ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ!

Почитувани клиенти,

ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ!

Креативен конкурс на Шпаркасе Банка и на Пакомак за чиста животна средина

Ве известуваме дека започнува месецот на штедење! Во периодот од 01.10 - 31.10.2019 година. Шпаркасе Банка организира награден конкурс (акција) за промовирање на позитивните вредности од штедењето и подигнување на еколошката свест.

Бидете креативни и создадете уметничко дело од пластика или од хартија на тема „штедење“, а Шпаркасе Банка ќе ги награди најдобрите дела со парични награди на штедна книшка. Пријавете се и учествувајте на креативниот конкурс за да се забавуваме и заедно да придонесеме за чиста и здрава иднина за сите!

Креативниот конкурс е наменет за децата од градинките и од основните училишта, на тема „штедење“. За да се пријавите на конкурсот, потребно е да ни доставите фотографија од креативната творба на електронската пошта marketing@sparkasse.mk , најдоцна до 31.10.2019 година.

Доделувањето на наградите ќе биде на 10.11.2019 во емисијата „Ивце Пивце и другарите“.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија