• 2020 9 Март
    Соопштенија Можни прекини на сервисот за електронско и мобилно банкарство

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 09.03.2020 година во периодот од 23:00 до 23:30 часот можни се прекини на сервисот за електронско и мобилно банкарство.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија